Àlex Castell a Ferrari

El naixement de la web

La web AlexCastell.com va néixer fa molts anys com una simple idea, enfocada bàsicament a compartir les primeres fotos que havia fet de trobades de cotxes, fotos en paper que havia anat escanejant. Però amb el temps aquell petit estoc de fotos es va anar ampliant, i amb l’arribada de la meva primera càmera digital l’evolució va ser important. En aquell moment, la web que havia creat d’una forma més senzilla va anar evolucionant, necessitant cada vegada més agilitat per pujar i crear les presentacions de tot el volum de fotos.

Un moment clau en aquesta evolució va ser l’any 2012 (els Maies ja ho van predir això, els molt punyeteros…), quan el lloc on tenia allotjat tot el volum deixava de donar el servei. En aquell moment ja tenia el bolg de Pedalsicamins dedicat a explicar les sortides que feia, tant en bici com a peu, generant-me la necessitat de cercar noves fórmules. Llavors és quan finalment la idea del domini propi es converteix en realitat, utilitzant des d’aquell moment la plataforma del WordPress per la creació dels diferents llocs que gestiono.

Però al llarg de tot aquest temps el meu món digital s’ha anat ampliant, en el transcurs del passat 2016 vaig incorporar al meu grup d’aficions la d’escriure petites històries, i això m’obligava a reorganitzar-ho tot. Finalment, aquest espai d’internet es converteix en el centre neuràlgic de la meva vida digital, des d’ón gaudireu de l’accés a tot aquest entorn.

+ info a Sobre Mi