El meu primer llibre – Unes vacances perfectes

Unes vacances perfectes

Els orígens d’una idea esbojarrada

El meu primer llibre no és una història qualsevol. Unes vacances… perfectes?, tal com ja vaig explicar fa uns dies, és una història que vaig escriure fa força temps, en el llunyà 1997. En aquella època jo anava força perdut i la psicòloga que em tractava va creure que podia escriure un llibre. Llavors, jo ni corto ni perezoso vaig i decideixo fer-li cas.

Em poso mans a l’obra per mirar de treure’n alguna cosa, però vés a saber d’on va començar a sortir tot aquell munt de lletres, que el bolígraf vomitava sense parar sobre un munt de fulls en blanc. Vaig estar un bon grapat de temps escrivint, corregint i teclejant com un desesperat en un Macintosh SE. Després tocava corregir de nou en un munt de proves làser.

Tècnicament es pot dir que Unes vacances perfectes va representar una feinada “de la hòstia” que vaig estar a punt d’enviar a alguna editorial. Potser fins i tot vaig arribar a enviar una còpia a alguna banda, però no ho puc assegurar. D’allò no en tinc cap prova. Només tinc una còpia enquadernada amb “canutillo” de plàstic i guardada gelosament durant els últims vint anys.

Unes vacances perfectes
Pots comprar el llibre fent clic sobre la foto

Evolucionant aquella obra

Finalment, a principis d’aquest 2017 em decideixo a recuperar aquell antic projecte. Teclejo de nou tot allò a l’ordinador, vaig corregint segons llegeixo i teclejo per, unes còpies després, tornar a corregir. En el transcurs d’aquest últim any he recollit molta informació. Necessitava aprendre coses de com estructurar i narrar un llibre perquè aquella primera versió estava molt lluny de la perfecció.

No dubto que la versió final no serà perfecte, però sé que ha millorat moltíssim. Ara, després de pensar en diferents opcions, Unes vacances… perfectes? està disponible per comprar a la meva pàgina d’autor d’Amazon. Espero que en gaudiu, i no dubteu en valorar-ne la vostra experiència. No tingueu por, tots els comentaris em serviran per millorar els pròxims títols. Que en vindran.

Comprar llibre

Argument del llibre “Unes vacances perfectes”:

Una colla d’amics es troben un matí de juliol. Un d’ells s’acaba de llicenciar en lletres i proposa fer un viatge per Europa, que planifiquen fins al més mínim detall. Un altre dels nois es fixa en una noia, asseguda un parell de taules més enllà de la mateixa terrassa. La noia acabarà entrant al grup, però quan comencen el viatge els hi passen una sèrie de fets que no arriben a comprendre, salten tres anys endavant en el temps i com més intenten sortir de l’embolic pitjor els hi va. Decideixen fer turisme, tot esperant trobar la solució mentre encaixen les peces del trencaclosques. Creuen haver trobat la solució en una parella misteriosa, amb qui van coincidint en diversos llocs, però al final les coses no són el que semblen.

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.