Viatge pels Estats Units

Viatge pels Estats Units

El diari del Jordi que, de ben segur, volíeu llegir

Recordeu aquelles Vacances perfectes i el viatge que el Jordi va fer pels Estats Units, amb tota la seva colla?

Doncs ara, per fi, arriba a les vostres mans el diari que ell mateix va escriure durant aquell estiu del ’98, i que vol compartir amb tots vosaltres.

Per Sant Jordi, un format diferent per a una idea diferent

Sant Jordi i els llibres són amics inseparables, i n’hi ha per a tots els gustos. A les llibreries en trobareu de més voluminosos i de més senzills. Històrics, aventures, acció, romàntics o mediàtics (pel meu gust, d’aquests n’hi ha massa, però això tan sols és una opinió a títol personal, val?)

I després, per descomptat, estan els meus llibres, i un any més, per Sant Jordi n’arriba un de nou. I no és un qualsevol!

El d’aquest any ho fa en un format un xic diferent. De seguida us explico el per què. Anem-ho a veure!

El diari que el Jordi va escriure durant les seves «vacances perfectes»

Després d’acabar de reescriure el meu primer llibre «Unes vacances…perfectes?», tenia clar que hi mancava d’explicar alguna cosa més, que d’altra banda, allà no hi tenia cabuda per diversos motius, però que considerava important d’explicar-ho. I per fer-ho, he escollit un format un xic diferent. 

L’acció de Viatge pels Estats Units transcorre entre el concurs de televisió i l’arribada, amb tota la colla, a l’aeroport de Barcelona després del viatge. 

En aquest diari, a banda d’explicar el viatge en si mateix (novament és el Jordi qui ens parla), també ens explica com ell i la Clàudia es van coneixent, i ho fa des del punt de vista més íntim: ho fa des del seu propi diari personal.

Storyline

Quan el Jordi va tornar del viatge que va fer amb la colla pels Estats Units d’Amèrica, ens assegurava que aquelles havien estat unes “vacances perfectes”. Però què és el que ho va fer possible? Quan tens vint-i-tres anys, les vacances acostumen a estar plenes de bons moments, més encara si hi vas amb els amics i, per tant, afirmar una cosa semblant no pot ser gratuït. 

Anem de compres!

Si us ha cridat l’atenció tot el que us he explicat aquí, i esteu interessats en comprar-lo, com he fet fins ara, aquest nou títol també està disponible per mitja d’Amazon Kindle.

Comprar el llibre

P.D.: No hi ha 2 sense 3

Si m’ho permet el meu editor, és a dir, si jo m’ho permeto a mi mateix… ;), us avançaré una petita primícia.

Ja fa un temps que hi estic treballant, però hi havia algunes coses que encara ballaven, i que calia acabar de lligar en curt. De mica en mica, aquestes es deixen lligar, i aquest Viatge pels Estats Units n’és una d’aquestes. Però la història no acabarà aquí!

Hauran passat vint anys des d’aquell fantàstic estiu, i algú voldrà tornar a reunir a tota la colla, però en tot aquest temps, de ben segur que hauran passat un munt de coses.

Qui serà que pretén tornar a reunir a la colla? Es podran retrobar tots set? Quin haurà estat el destí de tots ells, durant tot aquest temps?

Ho descobrirem a la tercera entrega de la sèrie Vacances perfectes.

Ens llegim ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.