Sinopsis d'El cas Y2K

La dona d’un important empresari de Barcelona acudeix a uns detectius, per investigar el seu home, perquè pensa que l’està enganyant amb una altra. 

La presumpta infidelitat no sembla tenir massa fonament, fins que es produeix una persecució, i apareixen les primeres sospites que al darrera hi ha alguna cosa més. 

Algunes proves apunten a que l’home vol vendre l’única fàbrica de l’empresa, i la cosa es complica amb un alemany que segueix als detectius. A causa de la denúncia d’una asseguradora, s’obre una investigació que anirà destapant una trama de corrupció molt més gran del que s’havien imaginat.

Sinopsis d'Unes vacances… perfectes?

Una colla d’amics es troben un matí de juliol. Un d’ells s’acaba de llicenciar en lletres i proposa fer un viatge per Europa, que planifiquen fins al més mínim detall. Un altre dels nois es fixa en una noia, asseguda un parell de taules més enllà de la mateixa terrassa. 

La noia acabarà entrant al grup, però quan comencen el viatge els hi passen una sèrie de fets que no arriben a comprendre, salten tres anys endavant en el temps i com més intenten sortir de l’embolic pitjor els hi va. 

Decideixen fer turisme, tot esperant trobar la solució mentre encaixen les peces del trencaclosques. Creuen haver trobat la solució en una parella misteriosa, amb qui van coincidint en diversos llocs, però al final les coses no són el que semblen.

Booktrailer d'El cas Y2K

Visita la botiga, informa't… i si vols, compra'ls!

Visita la botiga, informa't… i si vols, compra'ls!